30 Haziran 2013 Pazar

HTC ONE Cep Telefonum Çalındı

HTC'nin son amiral gemisi Öne modelini almak için büyük heveslere kapılmışken,birden Haziran ayının 15'inde almak nasip olmuştu.
Ama ne yazık ki telefonu daha kullanmaya vakit bulamadan,sadece 3 gün sonra yani 18 Haziran Salı günü trajik bir şekilde çalındı.
Telefonumu arama yapma bahanesiyle çalıp kaçan şahsın eşkâli de belli.Kendisi nam-ı diğer acemi kasa hırsızı Burak Erdoğan.
Bu şahıs geçen sene bugünlerde Sarıyer'de bir evde hırsızlık yapan çetenin içerisinde yer almış.Girdikleri evdeki kasayı açamayınca usta bir hırsıza götürmüşler.Usta hırsız da kasayı açıp paranın çoğunu cebe atıp,ortadan kaybolmuş.Bu hırsızlık çetesi de böyle mağdur olmuş işte.
Her neyse,telefonumu çalan şahıs yukarıdaki resimlerde yer alan pembe tişörtlü kişidir.Yüzünü kapatsa da kısmen nasıl biri olduğu kestiriliyor.
Yakın zaman içerisinde HTC Öne 2.el yada spot alan varsa bunu araştırsın lütfen.3 günlük telefon zaten sıfır olarak,yurt dışından getirme bahanesiyle satılmış olabilir...
Ya da bu adamı tanıyan varsa,lütfen polise ihbar etsin olmadı bana da mail atsın.
Kendisi Cihangir Firuzağa'da oturduğu ve mahallelinin de onu tanıdığı gerçeğini de es geçmeyelim.
Değerli okurlar,bu yazıyı dikkate alalım.Bu adamı tanıyan varsa polise ihbar etsin.Kısa zamanda 2.el ya da spot HTC One Cep telefonu alan varsa da faturasızsa ve yabancı bir kişiden almışsa çalıntı olma ihtimali yüksektir...
Not:Bu olay yaşandıktan hemen sonra savcılığa gidilip çalıntı ihbarı yapılmış ve BTK aranıp telefon kullanıma kapatılmıştır...