19 Kasım 2012 Pazartesi

Aklımızın Hayalimizin Alamayacağı bir Telefon:Jet Mobil

Gün geçmiyorki yine bir tv kanalında yine bir cep telefonu kampanyasıyla karşılaşalım.
Blackberry'nin elit modeli olan Porsche'nin çakmasını bu kez görüyoruz.Jet Mobil adı altında bir çin malı telefonu yine bizlere satmaya çalışan zihniyet görüyoruz.Alışılmış pazarlama tekniğiyle kendilerini vatana hizmet etmeye adamış kişileri görüyoruz.
Slogan da aynı dışarıda 1200 tl bizde 199 tl.Hiçbir sahte uyduruk çakma telefon 200 tl'nin üzerinde olamaz.Ki olursa kimsenin alacağını tahmin etmiyoruz.Hiçbir işletim sistemi olmayan ve donanımsal özellikleriyle kaliteli mal hissi uyandırmayan cihazlardan başka hiçbir şey beklememek lazım.
Tanıtımda o telefonu açıp şöyle bir göstermeye tenezzül bile etmediklerine göre...Ekranın sağ orta bölümünde Blackberry Porsche modelinin görüntüsünü yayınlayıp,masa üstünde yabancı bir varlık gibi gösterdikleri Jet Mobil'in bir hayal kırıklığı olacaktır alanlar için.Özellikle ekran boyutu çok küçük ve bunu göstermekten kaçındılar.
Unutmayınız ki 1200 tl'lik bir malı kimse babasının hayrına 200 tl'ye satmaz.Ayrıca bu ürün dışarıda 1200'e satılıyorsa hemen bulup hiç tereddüt etmeden alacağım...


3 yorum:

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim telefonu incelemek için nette araştırayım dedim sizin yazınızı okudum.arayıp nm bırakmıştım kart yanımda olmadığı için.yazınızı okuyunca vaz geçtim ALAH razı olsun

Adsız dedi ki...

reklamı izledim rezalet bir tanıtım.ürün gerçek anlamda hiçbir şey vaad etmiyor.Elin yabancılarının tanıttığı ürünlere bi bakın bi de bizimkilerin tanıttığı ürünlere bakın.şakamatik özellikli cep telefonunu kim ne yapsın birader.

Adsız dedi ki...

Harikasin yemin ederim kahkaha atarak okudum . Annem alacaktı sayende cok eğlendim :)