18 Mart 2014 Salı

Kore Note3 Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Bir internet sitesi çıkmış korenote3.com diye.Özellikle de facebookta, en fazla gösterilen ve en dikkat çeken reklamlar arasında.Reklamı tıkladığımızda korenote3.Kendinlerinden oldukça emin olan ve sattıkları cihazın hemen hemen gerçek note 3 ile aynı olduğunu söylüyorlar.
Kore Note 3,199 tl ile satılmakta olup,2000 TL'lik orijinal Note 3'ten hiçbir farklı yok imiş.Sakın kanmayın.Arada dağlar denizler kadar fark var.Sırasıyla anlatıyorum.
Reklam kullandıkları note 3 gerçek ürün olup,sipariş verenlere ne yazık ki alakasız bir ürün yolluyorlar.
İşletim sistemi olarak standart os'la yani jawa ile çalışıyor.Yani bu telefonla hiçbirşey yapılamaz anlamına geliyor.Android işletim sistemi ile jawayı da eşit göstermeye çalışıyorlar.Jawa işletim sisteminde 700 bin uygulama olduğunu söyleyerek android markete benzetiyorlar,halbuki jawa uygulamaları o kadar değil.
Bu çakma mal;5 inç olup orjinali ise 5.7 inç'tir.Çözünürlükleri bariz derecede fark ediyor.Gerçek Note 3 full hd iken sahtesi nedir bilinmiyor.
İşlemci olarak Note 3'te Snapdragon 800 kullanılırken,korenote3'te ne kullanıldığı belli değil.Aynı şekilde grafik biriminde de aynı sorun ortada.
Çakma üründe kullanılan dahili hafıza 1gb'ın altında olup,ram'i ise 250 mb civarındadır.
Wi-Fİ çekim gücü rezalet.GPS ve navigasyon olayı nedir bilinmiyor.
Dokunmatik ekranın algılaması orijinal Note 3 ile hiçbir şekilde alakası yoktur.
13 mp kameranın çakması 3 mp kamera olur.

Bu cihazı almak isteyenler bir kez karar verip almasınlar.Ancak şöyle bir şey var ki,hayatında hiç dokunmatik bir telefon kullanmamış ve akıllı telefon görmemiş kişiler için çok iyi ve kaliteli bir telefon olabilir.Bu olayı da dikkate almak gerekir...


Hiç yorum yok: