9 Eylül 2012 Pazar

LG P880 Optimus 4X HD Fiyat-Performans Ayrıntıları

Geçen Şubat ayında Barcelona'da düzenlenen Dünya Mobil Kongresinde tanıtılan LG'nin bayrak gemisi P880 Optimus 4X HD Türkiye'ye giriş yaptı.
LG'nin 4 çekirdekli muhteşem telefonu P880 Optimus 4X HD Türkiye piyasasında yer bulmuşken bizler de inceleme fırsatı bulduk...
4 Çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemcili 1.5 ghz hızında çalışıyor.Android 4.0 İce Cream Sandwich ile yüklü geliyor.1 gb ram'den güç alan cihazın ekranı 4.7 inç True HD IPS ekran sahip.8 mp kamera ve önündeki 1.3 mp kamera bulunuyor.
En büyük avantajı ise 2150 mAh'lık bataryası. Uyku modu sayesinde telefonun hiç şarj harcamaması kullanım ömrünü arttırıyor.
Telefonun tasarım olarak tam bir dikdörtgen şeklinde ve düz-basit bir şekle sahip olması görselliği karartıyor.
Dış malzeme açısından yine sadelikten yana olan LG,plastik malzemeden devam etmiş.1080 Full hd video çeken cihaz,oldukça iyi sonuçlar veriyor.LCD IPS ekran kullanımı bir dezavantaj olsa da 312 ppi ile piksel yoğunluğu HTC One X ile eşdeğer.Yani ekran kalitesinde ne çok iyi ne de çok kötü.
Fiyatı 1600 tl seyrinde olması cihazın hakkı değil fakat gelecek yıl içerisinde iyi bir düşüş bekliyoruz!
Sonuç olarak LG Optimus 2X HD'ye birkaç özellik eklenerek üretilmiş olan 4X yeni bir nefes olamadı fakat,rakiplerinin 4 çekirdekli cihazlarına da bununla cevap verdi.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

2 aydır kullanıyorum.uyku modu sayesinde günlük ortalama 30-40 dakika konuşuyorum.70-72 saat arası bekleme süresi var.sadece internet amaçlı kullandığımda 3-3.5 saat arası kullanabiliyorum.yedek pil aldım o sorunda çözüldü.kamera hd çekimi süper.4 çekirdekli olmasından dolayı internet çok hızlı.
zil sesi gayet güzel.