3 Kasım 2013 Pazar

El-Nazar Filmi Geliyor

Hasan Karacadağ'ın yeni filmi El-Nazar,29 Kasım'da vizyona giriyor.Sadece afişi yayınlanan filmin fragmanı ise kısa sürede yayınlanması bekleniyor.
Bu sene içerisinde El-Cin ve Dabbe:Cin Çarpması filmleriyle sükse yapan başarılı yönetmen,El-Nazar filmiyle beraber 2013 yılını 3 filmle tamamlayacak.
Bir Yılda 3 Film
2006 yılında Dabbe filmiyle tanıdığımız Hasan Karacadağ,sırasıyla Semum (2008),Dabbe 2 (2009) filmlerinin ardından kısa bir ara verdikten sonra 2012 yılının Ağustos ayında 'Dabbe Bir Cin Çarpması'yla karşımıza çıkmıştı.Bu üç yıllık aranın ardından çıkardığı 'Dabbe Bir Cin Vakası filmiyle büyük başarı yakalayacak ki,2013 yılında seriye devam etti.2013 yılının Nisan ayında 'El-Cin' filmi ve Ağustos ayında ise 'Dabbe Cin Çarpması' filmiyle mütevazi bir izleyici sayısına ulaşan başarılı yönetmenden 2013 bitmeden son bombası 'El-Nazar'la vizyondaki yerini alacak.Bu filmle beraber H.Karacadağ,2013 yılı içerisinde 3. filmini gösterime sunacak.
El-Nazar Filminin Konusu
Filmle ilgili afiş dışında başka bir şey yayınlanmamştı.Filmle ilgili detaylı bilgi verilmediğinden konusunun ne olduğu da merak konusu.Filmin isminden yola çıkarak,nazar temalı bir film olacağı ve diğer filmlerde nazar boncuğuna  karşı verdiği mesajlardan yola çıkarak,nazara ve nazar boncuğu üzerinden etkileyici bir film olacağı kesin.Filmde büyü,sihir,fal,nazar boncuğu ve illüminati izlerine daha fazla rastlamamız olasıdır.

El-Nazar Filmi Afişi

Hiç yorum yok: