11 Ekim 2012 Perşembe

Digiphone Tablet Bir Hayalkırıklığı


1129 tl yerine sadece 289 tl imiş...
Bu sabah itirabiyle Kanal 7'de rastladığım mühteşemvari bir reklam daha.Eletrikçi abimiz bu sefer de tablet piyasasına el atmış.Gezmiş dolaşmış piyasanın en ucuz tabletlerini bulmuş.Hayır,aslında çok pahalıya aldığı ürünleri sevabına,çoluk çocuğun yararına olsun diye çok ucuza satıyormuş.
Digiphone tablet,normal düzeyde bilinen basit,sade bir çin malı cihaz.Özellikleri bakımından diğer cihazlarla (yani kendi emsallerindeki tabletlerle) hemen hemen aynıdır.
Fakat fiyat bakımından cihaz neredeyse uçmuş.
Şimdi bunun tanıtımını yapan birader ya gerizekalı ya da gerizekalıdır.Böyle dingillere fırsat vermeyelim.
Onun dediğine göre o cihazın piyasa fiyatı 1129 tl imiş.
Yuttuk mu bunu?Hayır yutmadık.O fiyata Samsung Galaxy Tab,Asus ve Motorola Xoom var.Şimdi bunlarla karşılaştırırsak;arada dağlar kadar fark olduğunu göreceğiz.Kullanılan malzeme açısından bile her halükarda Digiphone tabletin ne kadar adi bir mal olduğunu görebiliriz.
Rakip cihazların fiyatının 3 bin tl olduğunu söylüyor.Bir araştıralım bakalım öyle mi değil mi?Piyasa da 3 bin tl'ye bildiğim kadarıyla tablet pc yok.Bu fiyata en yakın Ipad 3 64 gb'lık tablet vardır.Şimdilerde Türkiye piyasasına giren Samsung Galaxy Note 10.1'in fiyatı bile 1499 tl.Samsung'un en çok satan tableti Tab 10.1 bile şimdi 1100 tl civarında.Bunun tanıtımını yapan kişi ise bunların farkında değil.Aslında bunlardan bir tane alın suratına çarpmak lazım.
Bu ürünü çok güzel alt edebilece cihazlar var.Hem fiyat hem performans hem de kalite bakımından...
Bunların başında Piranha Business 7 var.Fiyatı 200 tl civarı.Piranha'nın diğer Business serisi.Probook,Concord,Dark markalarının tablet pc'leri 200 tl düzeyinde olup,fiyat-performans bakımındandan
ileri düzeyde.
Bu cihazı almamaya özen gösterelim yoksa pişman olursunuz...

Diğer Yazılara Ulaşmak İçin;
en ucuz tablet pc listesi
7 inç boyutlarında en iyi tablet pc listesi
ınca astro 10.1 helikopter hediyeli


 

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaşa keksınlıkle katılıyorum. Aman uzak durun. Bu bilgilendirme için kendisine teşekkürler

Adsız dedi ki...

sanki piranha markası çin malı değil . aynı bokun laciverti .

izafitime dedi ki...

piranha ürünü aldıktan sonra bile karşımızda muhattap olacak bir firma var.Digiphone da öyle bir şey yok ne yazık ki?+5 yıl garanti veriyorsa yerinde Piranha hizmet açısından çok iyi diyebiliriz.
Dünya tablet piyasasındaki ucuz tabletlerin çoğu çin malıdır.Her çin malı da kalitesiz değildir.Hatta büyük firmaların bile fabrikaları çin'de olmasının yanında tüm yan sanayi ürünler de Çin de üretiliyor.

Av. Selim Gözen dedi ki...

Bence fiyatına göre hizmet te çok önemli. Concord bir Tablet Pc aldım şimdiye kadar sıkıntım olmadı bir kere yazılım yükledim yalın halini oda destek verdiler bence de bu tür markalara inanmamak gerek.Çin malına gelince İpad Asus Hp vs hepsi çin ama önemli olan işini iyi yapmak.Doğru olmak

idris baba dedi ki...

bende dün aldım bitane ama daha elime geçmeden bu yorumları görünce pişman oldum bile. inşalla dediğiniz gibi değildir..:(

Adsız dedi ki...

sadece marka olan tabletleri alalım bunlarda zaten artık 300 tl civarında
digiphone en kötü ablet çinden 39 tl ye geliyor servis ağı yok