3 Ekim 2013 Perşembe

İtalyanlara Drogba Ayarı

Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Juventus'a konuk olan Galatasaray,Drogba'nın 1 golü ve 1 asistiyle 1 puanı kaptı.
Dün geceki karşılaşmada Roberto Mancini yönetimindeki Galatasaray,farklı bir sistem ve farklı bir 11'le sahadaydı.Karşılaşmanın genelinde defansif futbol sergileyen Galatasaray,uzun toplarla etkili olmaya çalıştı.36. dakikada Drogba'ya atılan uzun topa ters vuran defansın hatasını iyi değerlendiren Afrika Aslanı,Galatasaray'ın ilk golünü attı.İlk yarı tek gole Galatasaray'ın üstünlüğüyle tamamlanmıştı.
2.Yarıda Juventus daha etkili olmaya çalışsa da Galatasaray defansı bu izin vermedi fakat maçın 78. dakikasında Amrabat'ın rakibine yaptığı faul sonrası,hakem tereddütsüz penaltıyı verdi.Vidal,penaltıyı gole çevirerek maçta eşitliği sağladı.Penaltı golüyle ölü toprağını üzerinden atan Juventus,daha etkili gelmeye başladı ve öne geçilen golü 87'de Quagliarella'dan geldi.Artık herşey bitti derken,Santra vuruşundan sonra etkili gelen Galatasaray,Drogba'nın kafa asistiyle sonradan oyuna giren Umut Bulut'un nokta vuruşuyla,skora eşitliği sağladı.
Zorlu deplasmandan 1 puan alan Galatasaray,rakipleriyle puan farkının açılmasını önledi.Gözler Kopenhag mücadelesinde artık...

Hiç yorum yok: