19 Ekim 2013 Cumartesi

Teknosa'nın %70-75'lik İndirim Fırsatları İle Neyi Kastediyor?

Ülkemizin önemli teknoloji mağazalarından Teknosa'nın üyelerine gönderdiği maillerde ve çeşitli internet sitelerindeki reklamlarında, tablet pc ve notebook kategorisinde %70 ve %75'lik indirimlerin olduğunu gösteriyor fakat;bu reklamları tıklayınca bahsedilen kategorilerde böyle bir indirimin olmadığını görüyoruz.Nerde o zaman bu %70'lik ve %75'lik indirimler?
Teknosa'dan bana gelen mail'in altında yer alan indirim reklamı.'Tabletlerde %70'e varan indirimler'diyor.Bu reklamı tıklıyoruz ve aşağıdaki ürünler çıkıyor.

Ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere %70'e varan indirimleri tıklayınca karşımıza çıkan tabletlerde %70'e varan indirimler göremedik.%70'e en yakın indirim ise %33'lük indirimle Samsung Galaxy Tab 3.Fiyatı ise 399 tl'ye geliyor.Bunun dışında %20-30'luk indirimler var.

Notebook kategorisinde ise %75'e varan indirimlerin olduğunu belirten reklamları tıkladığımızda ise karşımıza çıkan en yüksek indirim oranı %34 idi.


Gelen mailin altında yer alan reklam...
Bu kategoride yer alan ürünler ve indirim oranları

Notebook kategorisinde de %75'lik indirime rastlamak mümkün olmadı.Seri sonu ürünlerden bahsediliyor diyenler olsa da,seri sonu kategorisinde böyle bir indirim rast gelmedik.Hatta seri sonu ürünlerde tablet pc kategorisi yok.İsteyenler Teknosa'nın sitesini ziyaret edebilir.
 
Amacımız,büyük bir şirket olan Sabancı Kuruluşunun bünyesindeki Teknosa mağazasını karalamak değil ama,halkın da böyle ucuz şeylerle kandırılmasını istemiyoruz.Yetkili kişilerin bu durumu düzgün bir şekilde izah etmesi gerekir.Akıl oyunları yaparak,yüzde 30 indirim artı hediye çeki, alın size yüzde yetmiş indirim derseniz,biz de bunu yutmayız.

Hiç yorum yok: