21 Ağustos 2013 Çarşamba

Fenerbahçe Arsenal'i Eler mi?

Bu akşam 21:45'te Fenerbahçe'yi zorlu bir maç bekliyor.İngiliz temsilcisi Arsenal'i evinde ağırlayacak Fenerbahçe,bu maçtan istediği sonucu alabilecek mi?
Sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak isteyen Ersun Yanal'lı Fenerbahçe,Süper Ligi'in ilk haftasında Konya Torkuspor'a 15 dk'da yediği 3 golle 3-2 mağlup olmuştu.Bu akşamki Şampiyonlar Ligi Play-Off maçının sonucu Fenerbahçe'nin diğer maçlar için kaderi olacak.
Arsenal da geçen hafta evinde Aston Villa'ya 3-1 yenilerek dikkatleri üzerine çekmişti.Sonuç olarak iki formsuz takım biraraya geliyor.Arsenal formsuz diyerek kendilerini avutanlar var,ama Fenerbahçe de bir o kadar formsuz.Ersun hoca takımda radikal değişiklikler yapıyor.Yenileşme sürecinde olan Fenerbahçe'nin biraz formsuz olması doğal karşılanabilir ancak bu süreci kısa sürede atlatılması gerekir.
Emenike'nin gelmesiyle de forvet hattını güçleştiren Fenerbahçe,bu akşam hücum ağırlıklı bir futbolla Arsenal'i devirmeye çalışacağını bekliyoruz.Diğer transferlerden Bruno Alves'in sert futbolu,bu maçta Fenerbahçe'nin aleyhine olur,bu yüzden Alves bu maçta daha dikkatli olması gerekiyor.Dörtlü defansın henüz uyum sağlayamaması da ayrı bir teşkil ediyor.
İngiliz futbolu karşısında,daha hızlı koşan,daha çok pozisyon bulan ve önde baskı kuran Fenerbahçe görürsek,bu maçı kolaylıkla alacaktır.
Fenerbahçe'ye başarılar....

Hiç yorum yok: