12 Ağustos 2013 Pazartesi

Kupa Beyi Galatasaray

Geçen sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye kupası şampiyonu Fenerbahçe,dün akşam Kayseri'de Süper Kupa mücadelesinde karşılaştı.Maçta gülen taraf,maçın uzatma dakikalarında Didier Drogba'nın kafa golüyle Galatasaray oldu.Geçen sene olduğu gibi bu sene de finalde Fenerbahçe'yi yenen Galatasaray,Süper Kupayı 3. kez müzesine götürdü...
Maçın ilk 45 dakikasında her iki takımda vasat futbol oynarken 2.yarıya fırtına gibi başlayan Galatasaray,aradığı gölü bulamadı.Onca gol pozisyonuna giren Galatasaray hiçbirini değerlendiremezken,Fenerbahçe'de ise yeni transfer B.Alves 63'te 2.sarıdan kırmızıyı gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.Volkan'ın yokluğunda kaleyi koruyan Mert Günok ise performansıyla dikkatleri üzerine çeken isim oldu.
Normal süresi 0-0 biten karşılaşmada 2'şer devrelik uzatmalar başladı.İlk devrenin 9.dk'sında Drogba muhteşem kafa golüyle yine bir final maçına imzasını attı.Bu dakikalardan sonra maçı soğutmaya çalışan Galatasaray,ayağındaki topları kaybedince Fenerbahçe riskli ataklar yapsa da golü bulamadı.
Maç 1-0 Galatasaray'ın galibiyetiyle sonuçlandı ve Süper Kupanın sahibi oldu.

Hiç yorum yok: