9 Şubat 2013 Cumartesi

Bir Dünya Markası D-Pad3 İle Maharetlenin

Yine bir haftasonu tatili deyip evde tv keyfi yapmaya çalışırken ansızın zapping yapılan bir kanal ve yine muhteşem bir ürün tanıtımı...
Dünya Markası D-Pad.Yanlış duymadığımdan eminim reklamda sıkça bunun üzerinde duruldu.Yani,dünya markaları sayılırken Apple,Samsung,D-Pad,Sony,HTC,Asus vd. Bir dünya markası D-Pad3 piyasada 1129 tl olup,onlarda sadece 199 tl.Buna saygımız olsun ama aImayalım.
Özellikleri genel klasmanda değerlendirilebilecek (sadece made in China ürünlerinde) bir ürün.7inç ekran,kapasitif,512 mb ram,8GB dahili hafıza,çin icadı çakma bir işlemci 1,5ghz'lik,Android 4,0 ics,3000 mAH pil,klavyeli kılıfı yanında.
Tv ekranlarında devamlı tablet pc reklamı yapılıyor ve isimleri de birbirinden farklı oluyor.Bunlara aldanmayın panpaIar.Ürünler Çin'den markasız ve isimsiz geliyor.Haliyle istedikleri zaman isim koyabiliyor ya da isimleri değiştirebiliyorlar.
Şunu hiçbir zaman unutmayalım ki,hiçbir tablet pc bir bilgisayarın yerini tutamaz.Ipad'i bile bir laptopla eşdeğer görmüyoruz.Çünkü bir tablet en iyisi bile hala medya oynatıcısıdır yani mp3,Mp4,Mp5'in gelişmiş halidir.Daha da açmak gerekirse,tablet bilgisayarIar ile sadece; müzik dinliyoruz,film izliyoruz,oyun oynuyoruz,internete giriyoruz başka birşey yaptığımız birşey yok.
Bu tarz tablet bilgisayarlarda yaşanılan en büyük sıkıntıları sayarsak;işlemcisinden dolayı kötü bir performans.İnternet ve oyunlarda yaşanılan donmalar,şarj sıkıntısı,Isınma problemi,wi-fi bağlantısında sürekli yaşanan kesilmeler.
Daha çok şeyi dile getirip yazabiliriz ama işin aslı bu tip reklamların etkileyici olmasına kapıIıp aldanmayalım yani bir heyecan yapıp almaya niyetlenmeyelim.Saygılar...


Hiç yorum yok: