17 Şubat 2013 Pazar

Samsung Galaxy Note 8 Detaylanıyor

Samsung tarafından net bir açıklama yapılmamasına rağmen, Mobil Dünya Kongresi' ne az günler kala Galaxy Note 8 ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.
Samsung'un Note serisi ile yakaladığı başarının ardından, çeşitli ebatlarda Note'larla karşılaşmak süpriz olmuyor. 2011 yılında ilk Note'un çıkmasıyla beraber Samsung, Samsung 2012 yılında hem 5.5 inç'lik Note 2'yi hem de 10.1 inç'lik Note'u çıkardı.Note serinin bu başarısı Samsung tarafından yeni Note cihazlarının çıkmasına ilham oldu.Serinin son ürünü olarak Note 8'i mi göreceğiz?
Mobil Dünya Kongresi'ne az günler kala Samsung Note 8 ile ilgili birşey belirtmezken, gelen çeşitli durumların Note 8'in nasıl birşey olacağı konusunda biraz fikir sahibi oluyoruz.
Note 8'in 3 adet seçenekle piyasaya giriş yapması bekleniyor bunlar;Wifi, Wifi-3g ve Wifi-3g-4g'li seçenekler...
32gb ve 64 gb dahili hafıza seçeneklerinin olacağı, 1280 × 800 piksel TFT LCD ekran, 4.1 jb android, 5 mp arka ve 1.3 mp ön kameraya sahip olacağı bekleniyor.
Note serisinin yeni üyesi uygun fiyatla gelirse herkesin bir tablet sahibi olması beklenir artık...
Samsung gerçekten Note serisi ile başarıyı yakalamış mıdır? El-Cevap:Note 2 ile başarısını kanıtlayıp, 10.1 ile de başarısını tescilledi.Biz de kullaniyorsak eğer demek ki ortada bir başarı var demektir...



Hiç yorum yok: