15 Şubat 2013 Cuma

Fenerbahçe Sıfır Derecede Avantajı Kaptı

Uefa Avrupa Ligi 2.tur ilk maçında Bate Borisov'a konuk olan temsilcimiz Fenerbahçe 0-0'lik skorla yurda avantajlı döndü.
Maçın oynanacagı yerde hava sıcaklığının sıfırın altında olması,Fenerbahçe'yi zorlayacak gibi gözüküyordu.Ne kadar hazırlık yapılırsa yapılsın, Beyaz Rusya'nın keskin soğuğu temsilcinizi bir hayli yıpratacaktı.Maçin ilk dakikalarında Meireless' in kırmızı kart görmesi, Fenerbahçe'nin planlarını alt üst etti.Bate'nin eline büyük bir fırsat geçmişti.Maçın tamamında Fenerbahçe 1 kişi eksik oynayacaktı.
Bate, bu avantajı iyi degerlendiremedi ve öyleki Fenerbahçe de salaş futbol oynayan Bate'yi izlemekten baska bir şey yapamadı.
Maçın geneli itibariyle aksiyon sıfırdı.Hiçbir pozisyon goremedik.Ev sahibi ekip topla çok oynasa da etkili bir atak yapamadı
Aykut hoca zaten maça beraberlik umudunu sahaya sürmüş olacak ki, dengesiz futbol oynayan rakibi karşısinda hicbirsey yapamadı.Bir yandan da iyi oldu,çünkü oyuncular fazla yorulmadı.
Şu ana kadar izlediğim en kalitesiz maçlardan birisiydi.Fenerbahçe'nin de amacı buydu zaten.Sonuç olarak avantaj Fenerbahçe'de.Rövanş maçında etki bir futbolla rakibi yenerek bir üst tura çıkmayı temenni ediyoruz...

Hiç yorum yok: