9 Şubat 2013 Cumartesi

Blackberry 9320 Curve ile Deneyimlerim

Yaklaşık 20 gün oldu Blackberry 9320 alalı...
İhtiyaçlarımı karşılayacak bir telefon aramaktan ziyade;uzun süredir android kullanmanın yanında yeni bir işletim sistemi kullanmayı hevesledim.
Blackberry Os işletim sistemi ne yazık ki çok kötü.Android kullanan birisinin BB OS'a geçiş yapması,travma etkisi yapabilir.
BB,tamamen bir şirket telefonu olup,genel kullanıcı kitlesine uygun olmadığı görüşündeyim.Bu telefonlarda Bis ve Bes saçmalığının olması ayrı rezalet.Bu paketleri almayan kişiler gerçek bir Blackberry kullanıcısı olmuyor.
En büyük dezavantajı ise Şarjıdır.Hangi Model BB kullanıcısı olursanız olun,bu Sorunla karşı karşıyasınız.Bunun sebebi ise veri ağını açık tutmak.İnternet paketi olup'

Klavyesi için alınabilecek bir telefondur BB 9320.1450mah bataryası ile internet kullanmadan 3-5 günü rahat götürebilen bir telefon. 512 mb ram olsa ne olur olmasa ne olur.Dahili hafızası da 512 Mb. olup burada da bir Sıkıntı var. Tek çekirdekli 800 Mhz işlemci ile 2,4 inç'lik 240x320 çözünürlükte web deneyimi standartları geçemiyor. Fiyat-performans açısından incelendiği zaman Sınıfı geçemiyor.Fiyatı uygun gelmiyor açıkçası.Klavyeli telefonlar arasında iyi bir yere sahip olabilir ancak diğer özellikleri için bunu söyleyemeyiz.

Hiç yorum yok: